FR NL EN

Residentie – Bois d’Havré

Bouw van een woonzorgcentrum met een capaciteit van 221 kamers

Het project omvat de bouw van een Woonzorgcentrum (wzc) met een capaciteit van 221 kamers, allen volledig toegankelijk voor personen met een beperkte bewegingsvrijheid. De kamers hebben elk een oppervlakte van 18 m² (exclusief sanitair gedeelte). Het project omvat tevens de creatie van gemeenschappelijke polyvalente ruimten, een restaurant en een rotonde. Op het gelijkvloers worden twee speciale ruimten van telkens 14 bedden voorzien voor gedesoriënteerde mensen.

Het bouwsysteem is het volgende:

  • Gevelelementen in architectonisch voorgefabriceerd beton, dragers, kolommen, wanden en balken binnenin.
  • De vloerplaten bestaan uit breedplaat.
  • De funderingen zijn van het type op staal.

Bouwheer

OCMW Bergen

Architect

Pierre Farla

Bedrag werken

15 480 000 €

Oplevering in 2010

Oppervlakte

6.750 m²

poly-tech engineering
© www.orangebleu.be